Kaappienovet ja liukuoviratkaisut jokaiseen kotiin

Keittiönkaappien ja muiden kiintokalusteiden kaapinovilla on yllättävän suuri vaikutus kodin yleisilmeiseen. Sama keittiö erityyppisillä ovilla on aivan erityylinen. Keittiön kaapistojen vaihtamisen sijasta jo pelkkä ovien vaihtaminen voi muuttaa koko asunnon ilmettä dramaattisesti!

Kaapistojen ovien vaihdolla on monia etuja. Keittiökaappien rungot ovat usein laadukkaita ja kestävät pidempään kuin kaapinovien muoti ja trendit. Keittiö pysyy koko remontin ajan käyttökunnossa, sillä elintarvikkeita tai astioita ei välttämättä tarvitse siirtää. Lisäksi koska ovien vaihto  kestää vain murto-osan kaappien vaihtoon kuluvasta ajasta, sinun ei tarvitse miettiä missä laitat ruokasi remontin aikana.

Aloita onnistuntu keittiöovien vaihto joko ottamalla meihin yhteyttä tai pyytämällä tarjousta!

Liukuovi säästää tilaa tiukoissa paikoissa

Liukuovien kiistaton etu on niiden toimivuus erityisen pienissä tiloissa. Liukuovet eivät avautuessaan vie läheskään niin paljoa tilaa, kuin saranoille asennetut ovet. Liukuovia voidaan käyttää koko seinän levyisten kaappien ovena, eteisten kaappien ovina ja tarvittaessa vaikka tilanjakajina.

Liukuovia on saatavilla kaikkiin tyyleihin sopivina ja koska niitä voidaan räätälöidä, löydät varmasti kotiisi sekä visuaalisesti että käytännöllisyydeltään sopivan ratkaisun.

© Kodin Helmi-keittiöt Oy 2014